rietteketet.nl

 

31 dec: En dan sta je op de rand van oud naar een nieuw jaar... Chillend met radio 2 erop en zucht... tis prachtige muziek maar vrolijk word je er niet van. Melancholisch wel... morgen maar een uplifting/upbeat tempo achtig googlen... T weer werkt ook al niet mee.. Kommer en kwel onnie... Maar das niet waar! Ik pep mezelf op! (reclame nu nl.. dat scheelt al haha) Man, we zijn weer een heel jaar verder. Een jaar alweer... Voor u allemaal een gelukkig 2018! 

21 dec: Ergens ist onverantwoord om een kind van 9 mee te nemen naar een bekerwedstrijd die
om 20.45 begint... want er is altijd een kans op verlenging en penalties (en ergens hoop je erop).. maar dacht ook: Loat goan! Stel dat het lukt! Dan heeft het kereltje een topavond beleefd en een herinnering voor het leven erbij... En dat wast! Man! Wat een topavond.. Wat een sfeer. Wat een feest. Eerste helft (Beker Twe-Aja) was niks maar vanaf de tweede helft werd het leuk. En Steeds Leuker... Dat het jochie nu net als ik met waarschijnlijk hoofdpijn (te weinig slaap en te weinig gedronken) op school zit (hij had zelfs nog een toets...) Ach... hihi. Maar ook Aimee zal wel lui zijn, die heeft de eerste helft gekeken (al hebben ze voor luiheid amper tijd, ik scheur uut Hengelo weg rond 5 uur naar de bso, haal patatos en scheur met de kids naar huis, schrok schrok, snel eten en hop weer naar school voor de kerstviering) Papa heeft de kerstborrel. Enniewee: ook Meetje heeft de eerste helft gekeken en zoooo top, die komt vanmorgen bij me op de slaapkamer: eerste wat ze zegt: heeft Twente gewonnen? Zelfs Emilie vroeg dat vannacht. Die kruipt nog steeds (!) elke nacht ertussen... En twas al zo'n topdag.. Ik was vrij! (moet nu wel do en vrij lang werken) Dus kep gewandeld, ben nog met een bak viooltjes voor opt graf naar pa en ma (waren aans 43 jaar getrouwd) gelopen en daarna gewoon op mun gemakje rondgewandeld... Daarna de kerstboodschappen, sociaal gedaan door een kerstbak bij schoonouders te brengen en wat kerstgroeten rond te posten, haren ontgrijst, gekookt, twas allemaal chill! En stiekem ..... was ik het ook wel nodig :)

17 dec: "Er is een kindeke geboren op aard! Er is een Kindeke geboren op aard, t woont op de Noordpool voor ons allemaal, t woont op de Noordpool...... lalalala". Aimee is inmiddels slap vant lachen... (we zijn met zun drie in de badkamer) en ik verstond het eerst niet dus had niks door maar Emilie zingt onder de douche twee liedjes door elkaar... Ja dat was weer even lachen haha....

15 dec: Weleens het gevoel gehad dat je zo uuuuuuuuren en uuuuuuuren door zou kunnen rijden?
Naar God mag weten waar? Had ik eergister... Was met de kiddies boodschappen wezen doen en ze waren prima te pas... twas helemaal zen... regenen buiten.. gezellig binnen, goeie muziek op... Helaas was het maar een kort ritje en moesten we al gauw weer naar binnen, badderen, pyama's, boodschappen opruimen etc... Maar toch. Was ff leuk.

10 Dec: Nou benk niet bang aangelegd... En ik had me terdege voorbereid: de zwarte jurk met
lange laarzen niet aangedaan, daarvoor in de plaats een broek en stevige schoenen (hakken in de tas). Ik had zelfs een waxinelichtje bij me (en vuur....), een deken, handschoenen... etc... ik had nl een kerstdiner met de collega's van Holland Controls ergens in Bentelo... Maar ben toch in Wierden de rotonde 100% rond gereden en weer naar huis gegleden. Wat een topweer! Wat een sneeuw!! Het was echt suuuupermooi onderweg. Echt een sprookje. Maar ik vond het te gevaarlijk, vraag me ook af of ik met winterbandjes minder vaak weggegleden was. Strooiwagens en sneeuwschuivers waren nog niet op de weg (had ook geen zin, bleef ja mega sneeuwen) Dus toch maar weer naar huis geglibberd (want ik dacht, moet ook nog weer terug) en thuis voetbal gekeken met chocolademelk en slagroom. Eigenlijk heb ik mun eerste kerstdag al gehad.

6 Dec: Nah Sint druut, Kerstboom erin... en hoppen van feestje naar feestje. December is hier
een grote lang maand met verjaardagen en leuke uitjes, hoop FCT wedstrijden, feestdagen en hoera, ook vakantiedagen. En voor je het weet zit je alweer in januari... Toch niet normaal zo snel een jaar weg is?