rietteketet.nl

 

28 juli: 'En!? Hoe was het op de BSO?" Emilie: "Leuk hoor, we hadden een inbreker!" Een inbreker??? 'Oh een invaller!" En dan baalt ze he hihi... Vakantie! Nog niet echt zwembad weer (kregen al een filmpje van Robert en de fam met een mega stortbui en dikke truien aan. Ze hielden de moed erin....) Maar gelukkig lijkt het weer al een stuk beter volgende week. Hier nog 1 weekje werken... En dan 3 weken niks... en de maandag erna.. en dat vink nou zo'n bonus! Dan heb je dat weekend nog een beetje dat vakantiegevoel... Slaat nergens op... Zelfde ding als bij de tennisballen.... in mijn beleving sla je een service harder met een gladde bal... (tennislerares dacht ook dat het mijn verbeelding wel zou zijn) En zo hek nog wel wat van die dingen...

24 juli: Maar dat was gezellig! (Stiekem wel) Druk maar heel gezellig! Zaterdag
feest van F-2 en aangezien het weer eerst nog niet zo leek (en voor de zondag leek het al helemaal bagger) toch maar de tent opgezet... En dan zeg je wel: Man! Helemaal niet veel werk hoor! En dan hej er een werk mee hihi.. De tuin moest natuurlijk glad, binnen netjes en schoon (nou, niet helemaal gelukt...) verder bleef ik maar boodschappen doen haha maar we doen het graag. Zaterdag was het weer trouwens super, zondag bij de verjaardag van Meetje was het bettie op en af maar met een filmpje (Sing) tijdens de buitjes en de rest van de tijd was het warm zat gelukkig. En mooi de diepvries leeg want tijdens het campingweekend was de helft van het BBQ vlees niet opgegaan.. en kon er ja zwat geen stoete meer in kwiet.. Dus! Scheelde een hoop hapjeswerk! En daar benk al niet van... Kep het weleens te horen gekregen: "Ja echt? Doen jullie dat nog? Rolletje boterhamworst en augurk? Gut gut..." Ja, helaas, heel creatief benk daar niet mee... Enniewee: t hoogtepunt was zondag toch wel dat vriendje Joshua met een mega mooi bloemetje kwam EN een kadootje... Zo lief. Hij had al 2 keer netjes gevraagd offie ook op de echte verjaardag mocht komen, als de familie er ook zou zijn... (DNA check mss? hihi) En dat mocht natuurlijk, hij woont 50 meter verderop. En zo lief, kaartje met tekening erbij... en och... twas gewoon aandoenlijk! Meetje verlegen hihi... Te schattig! Nu alles opgeruimd, alles is weer bij het oude en de kids hebben vakantie... dus ik moet het hier ook maar laten vieren (opruimteugels, aans hek geen leven hier) en na 3 keer BBQ-en vanaaf maar eens aan de sla gegaan... (en restjes gebak opeten .... slik). En oja, die zak bruine mm's moeten ook nog ff leeg... Zucht... ik laat de bikini wel thuis straks... 22 jul: Kregen wij die vroeger ook? Al die lofzangen van de juffen en meesters als
de vakantie begon? Ik zou er mijn rapportjes van vroeger op na kunnen slaan (ak ze nog terug zou kunnen vinden....) maar dan nog week zeker dat ik geen motiverende teksten zal vinden en mega complimenteuze zinnetjes. (Misschien heeft het te maken met de kadootjes die de juffen/meesters tegenwoordig krijgen?) Enniewee: tis stiekem wel superleuk om te lezen: 
"Op de Smithoek altijd rustig en keurig aan het werk, bij de Beukenhage verander jij in een beer zo fanatiek en sterk (net zie moe of nee... zun paps hihi). Geweldig om je dan te zien strijden en anderen helpt binnen de lijnen etc"  En verder ook nog: je bent een Echte vriend voor je vrienden... Een jongen waar je op bouwen kunt". En Aimee: "je hebt een sterk karakter en je blijft dicht bij jezelf. Je hebt een stille kracht in je waarmee dicht bij jezelf kunt blijven. Je bent een harde werker en gaat voor goed resultaat. Je bent een kanjer, je bent geliefd." Ik schoot vol hoor... Toch super? T klopt nl ook nog! Ons Emilietje is nog een jaartje een kleuter (wel een grote kleuter, die gaat nog wel ff moeten wennen, ze speelde nl alleen maar groep 2 meisjes ("jongens?! Die zijn verschrikkelijk!"en een raar gezicht vervolgens) maar waar ze de eerste rapport nog de opmerking kreeg: dat ze graag bepaalt wat er gebeurt in het speelgroepje staat er nu: Emilie is een vrolijk meisje en vindt het leuk om moeilijke opdrachten te maken (kijk, en dat is nou niet iets van mij haha)." Die gaat er ook prima komen! Altijd vrolijk, altijd aanwezig, altijd in voor een geintje... Nou ik zit te lummelen... moet aant werk! Vandaag BBQ feestje van F-2 en morgen de verjaardag van Meetje. 7 alweer! En biester weer op komst.. dus tent opzetten, sjouwen met van alles en schoonmaken. Gezellig! Bijna vakantie!! 


12 jul: Zou er weleens iemand een moord hebben begaan en dan als reden PMS op
hebben gegeven? Oef. Ik word bijna gevaarlijk tijdens die paar uurtjes... Ik ben onredelijk, mega chaggie en gewoon link. Dat wordt nog een hell of 'n overgang... Maandag nog: druk druk, vaatwasser aant uitpakken, soggens kwart voor 8, kids zijn niet vooruit te branden, ik loop nog in oversized t shirt en onderbroek en over 20 minuten moeten we allemaal klaar zijn. Dus rap rap en natuurlijk laat ik dan zo'n vreet schaaltje vallen... Half kapot... WEL GODGLOEIENDE! DAN GOOI IK DE ANDERE HELFT OOK MAAR AAN DIGGELEN! EN BAM!!!  nu konk de hele keuken stofzuigen... zucht... maar we hebben het weer gered... boel stofgezuigd, (Yael ,de schat bracht de stofzuiger)kids op tijd naar school, en op tijd op mun werk... Of zou het gewoon een dingetje zijn dat we allemaal aan vakantie toe zijn? 

10 jul: Ik zeg weleens dak thuis de projectmanager ben en dat dat al carriere
genoeg is... En ik ben er ook wel goed in ... vinnik hihi... alleen niet helemaal perfect... heeeeel soms vergeet ik weleens wat... Dit keer?  Ik had bijna de kids zonder brood naar school laten gaan want er zouden pannenkoeken zijn ivm het 5-jarig jubileum... En ik dacht nog: nah, weej wat, als goede mams doek er toch eempies 1 boterham (lunchtas) in want mochten de pannenkoeken niet te eten zijn ofzo dan hebben ze nog een bam.... (normaal 2).. Maar bleek dus een week later te zijn.... En dus gauw mijn eigen bammetjes ingeleverd.. alleen yael moest het met 1 bam doen. Vleeswaren issie niet van... Nou kan ik wel een kilootje of 1, 2, 3 of 10 missen (potdulle, nieuwe craving? chocolade feest cakejes van de Jumbo met van die kleine smarties erop.. niet eens gaan proberen hoor! Verslavend!)