rietteketet.nl

20 juli
Nou, we hebben vakantie hoor... met biester weer... Dus wat doej dan.. Ikea haha.Maar twas gezellig!  Check trouwens de rommelmarkt woensdag op de Brink, want Juut en ik gaan er ook zitten, kep het nog nooit gedaan.. ben ergens nog benauwd ook, dat we geen plekje kunnen vinden haha. Zitten wij straks als enige ergens aan de Dorpstraat... Yael kan sinds deze week ook de trap op. Eerst schrok ik me al wild toen ik hem op de eerste traptree zag staan. (ik zat op de wc met de deur open, jaja ranzig... maar niemand kan me zien hihi en zag ineens yaels hoofdje wel erg hoog en triomfantelijk lachend staan) Maar nu kanne gewoon kats naar boom! (staan we er natuurlijk wel achter) Hop handjes omhoog, knietje erop, staan, andere beentje erbij en hop, volgende tree. Boom hem we al traphekje, maar beneden kan dat niet echt... scheve trap, maar ik ben toch bang dat we er wat voor moeten verzinnen...
15 juli

Die 10 kgs gaan nie lukken. Kweenie wie er gestemd heeft in de poll, t zijn er niet veel haha, maar die hadden er blijkbaar ook nie veel vertrouwen in. Maar goed, we gaan stug door! Damage control, daar staat deze bouwvak voor. What else is new.. kep nieuwe fotootjes geplaatst in Yael 2 en tuinerij. Die nu toch wel op zun mooist is hoor. Wat een pret. Kep deze week het prieeltje van binnen geverfd, en tis al wat mooier maar nog net nie HET.. snappie? Maar ik kan nie alles zo namaken zoals het in de Home and Garden bv staat. Moet keer genoegen nemen met minder. Nah, aftellen is hier begonnen, vandaag en morgen nog werken en dan ist vakaansie. Al hak dat gevoel vanmiddag/vanmorgen al eem.. men, plat op de houten bank, zonnebril op en naar de hemel loeren, wat kan blauw toch blauw zijn... en die wolkjes, dat gaat maar door... mooi hoor!
8 juli
Das al weer eem geleden dak hier geweest ben met een blog ziek nu. Nou, dat afvallen kent een kleine hickup (op zien engels he..) dwz t lukt even niet. Ben blijkbaar een emo eter. Want na mijn tweede minimiskraampje in korte tijd (en geen paniek een ieder, het gaat best haha, twas nog zo vroeg) vonk mezelf zo zielig (dus IK vond me zelf wel zielig, t gaat toch even niet door met zo'n leuk nieuw kleintje, dat wil nie zeggen dat een ander dat ok moet doen) dak flink aan de snaai ben geweest. Verder gaat het goed, die bruiloft diek heb "gedaan" was hartstikke leuk! Leuk om te doen, leuk om zoiets te  mogen kieken en gelukkig (goddank!) benk nog tevreden met het resultaat ook. Enkele van die kiekjes hadden oeloe vast al gezien. Nou maar hopen dat het bruidspaar er ook zo over denkt haha. Maar dat geloof ik wel. Zal trouwens eens wat bedenken zodat Juut weer op kan passen. (ivm blog haha) Hmmm met mijn lief naar Ice Age 3? OHOHOH das een idee! As zaterdagaamp? Gaak in de groep gooien! Oeloe de foto's al gezien van yael in zien babybadje? Drin, druut, drin, druut, drin, eem lachen, en weer druut! Hij vond het leuk hoor. Zondag weer in dat ding en ik had het water er nog niet in of meneer zat er al in, dan hupst hij erin, had zun pamper nog voor. Verder gaat het goed met Yael, hij is vrolijk, lief, erg ondernemend en  snachts gaat de fase van steeds wakker worden, ook alweer voorbij, kruipen giet met gaank, overal en echt overal gaatie staan. Zelfs in zun slaap laatst, sliep ie half op de zijkant van zun bedje haha. Taan (tandjes) heffe nog nie... twordt steeds meer zo'n oud opa lachje.. Kan ween dak daar nog mee op gaank mut. Maar gut, kan ook nog. Soms kank het jochie aankijken, helemaal ontroerd en vertederd, en dan denk ik: ben ik de moe van dat mooie jochie? Tsjonge... Wat een geluk. Ook "geluk" is bijna vakantie hem! Ole!