rietteketet.nl

  29 mei
We bent ter wier!! En t was leuk! Rond 12 uur waren we thuus! Yael heft laatste stukje gereden dus waren we zo thuis (zie foto). Burgerlijker kan het ook niet maar tis dan eigenlijk heel stiekem allemaal hartstikke leuk op zo'n park, der was een mooi zwembad, supermarkt etc. Alles om de hoek. Alleen de auto stond steeds nogal ver weg...en tis natuurlijk klein.. en je kunt niet echt lekker buiten zitten... En verder is het natuurlijk behelpen met t keukenspul.. En oja. je eigen tuin is 15 x zo groot, en dan zonder die Duitse buren. Nah, nie zeuren haha. Helemaal met opgroeiende kids ist prima toeven daar. Tweer was nie helemaal alle dagen mooi maar daar had Riette al wat op bedacht.. Bij slecht weer naar Loods 5! Dit maal in Sliedrecht. En mooi! Mooi daar! Yaellegie hef meer dan een uur in een winkelwaagnkie gezeten. En dat terwijl ik altijd nog die k*tmaxicosi gebruikte in de winkel. Hoeft helemaal niet meer! Verder aj de foto's checkt ziej oa een kiekje "dinsdag grijze truien dag". Verder een dagje kerkepad-ten Middelburg(MOOI!), paar keer strand en dan zijn die dagen ja ook zo voorbij. Nu nog mooi lang weekend! BBQ! Zal er hier trouwens karig langs gaan.. heb een (alweer een nieuwe) deal met Richard. Voor de bouwak 10 kgs draf. Als beloning krijg ik een baby hihi (alsof dat zo gaat, week natuurlijk wel. maar das t grapje hiero). Maar er mut nu toch echt wat gebeuren (zeg ik, al kanende aan mun allerlaatste zonde, plakje cake bij kopje thee en boer ik nog steeds die frik van vanmiddag op (heerlijk want morgen begin ik). K schrok me dood van mun eigen benen (jaja, kep gezwommen! skaam mie dood maar wie kent mun gat in een vrum stad. Kep alle foto's moeten deleten, die waren echt niet geschikt voor publicatie. Dus komende 6 weken 10 kgs! Wish me luck!  Hier trouwens een filmpje van Yael, isse aant droogzwemmen...
23 mei
20.42 zaterdagavond....Tis zaterdagavond, zit lam maar relaxed in joggingbroek en trui van richard op de bank, en dankzij de hoekbank ligt Richard daar ook op, dut een dutje. ("lamme poot'n... woj me wakker maken om half 9? doen hoor!" Ja tuulk.... Kep TMF in de mix erop... geen zin om thee/koffie te zetten. Verder speelt er een giga lijst door mun hoofd, de Boschjes gaan nl volgende week voort het eerst met zun gedrieen op vakantie! Jawel! Naar Port zelande maar liefst hihi. En wat er dan er dan allemaal meemoet... Das ja gigaveel. "goeieavond! benk weer" Ah,  Richard is wakker en hij denkt niet dat hij in staat is koffie/thee te zetten... Zak dat dan maar eens gaan doen. Nu hij wakker is, kan die tv ook wel wat harder! Nou hak toch zo gehoopt dat het volgende beach weer zou zijn (kan nie wagg'n totdak Yael in zien spliksplinternieuwe zwembroek opt strand op de foto heb, maar het ziet er nog niet zo mooi uit volgende week. Ja, maandag, maar dan zijn we nog onderweg. "Driëtte (ja, je leest het goed, Driejette) gaaj nou nog koffie zetten?" Ja, NU! mag hij het lekker inschenken hihi... Tot volgende week!
17 mei
Piemeltje! Yael hef zien iene mienie pielemuisje ontdekt. Grappig joh... hij was mooi met zun handjes over zun buikje aan het gaan (in badje) en ineens zat daar een dingetje! Met balletjes! haha. En nou zittie geregeld in bad aan zun gereedschap te friemelen.'t Kereltje was eergister 8 maand en als je dan kijkt hoeveel zo'n jochie in een paar weken leert. Ongelofelijk, 30 april was ook al zo'n mijlpaal dag: eerste softijsje, eerste keer zelf dat mini flesje vasthouden en er ook nog wat uitkrijgen (diksap) En eerste keer rechtop zitten in zun wippertje. Die nou helaas niet meer vertrouwd is, hij "loopt" er zo uit... Verder kan ie sinds deze week een beetje... kruipen! t gaat niet hard en ik vraag me af of hij al wel weet dattie kruipt maar verduld: zo een paar meter vooruit! Anders wat mee te delen? hmm oft moet zijn dat we weer een nieuw projectje hebben voor de zomer want stel je toch daj je verveelt! We gaan van de zomer niet op vakaansie dus ja.. dan bedenk ik wel wat.. En kep bedacht dak zo graag een loungebank wil hebben (hoekbank he.. met tafeltje hihi) van steigerhout. Ja week weh, hef iedereen al, maar toch lijkt me dat erg mooi. Kan mooi ergens achter in de tuin staan, uut t zicht van iedereen. En volgens mij (ben nog best handig) moek zelf een heel eind komen met een zaag/hamer en spiekers. (en tekening)  En dan, van de zomer.. heerlijk relaxen in de zunne.. onder parasol misschien, op de bank. Met mun twee mannen...
11 mei
Oeh! Ben verwend op moederdag! Kadoogies, ontbijt op bed! Verder had Richard mooi weer besteld. Dus ging de bbq ook nog eem aan.. he... fijn hoor.  Dat ontbijtje had ik nog wel een keer verwacht maar dan weer geen ontbijt met een vers gebakken kaiserbollegie, vers gekookt eitje, verse jus, thee EN arretjescake! Eerlijk gezegd hak die parasol al ontdekt.. (Nooit nooit stofzuig ik die kamer en als ik niet gekscherend die dag tegen richard had gezegd toen we beiden stonden te kijken naar de kapotgewaaide parasol: oeh! Ik krijg vast een parasol van oe! was ik er nooit achtergekomen maar toen zei ie: hoe weej dat??? Ping! dus dat is die doos! ik dacht nl nog dat ik die doos daar ooit neergezet had en dat het dat campingbedje was. Maar dat vonk sneu om te zeggen dus zeik maar: hoezo? Maar goed, verder had ik de rest  nog niet gezien haha. Die hanging basket niet! En ook niet die haken om nog eens twee petunia's op te hangen! En ook die petunia's zaten in het cadeaupakket... gosh. Hij zal een vaderdag krijgen hoor! Lief!

7 mei
Hmmm Oeloe al gestemd in de Poll?? En nou hek heel dom Richard verteld van die Poll.. dus nu kank het wel helemaal vergeten. Hij ging het hele programma maar niet meer door laten gaan nu. (hahahahaha, as if....) dus nu wordt het NOG spannender! Blijft het bij een koppie thee voor Moederdag? of een roosje (alles is goed!). Zelfs een knuffel! Erkenning! hihi. Trouwens, tips hoe ik de kleine man saams geruisloos in slaap krijg zijn welkom. Men, hij houdt vol hoor. Vanaamd daggik nog heel stoer, pff, laat maar schreeuwen. Maar toen begon ie te hoesten en toen ik boom kwam hak nog maar heel slap kereltje over.. hele bedje nat gehuild. Helemaal raar rood, benauwd. Schrok me dood. Nah, dan toch maar eem druut... (en berregie verschonen, dus met naar beneden waar ie het slaan op tafel spellegie heeft gedaan met buur en tante Gerda. Niks aan de hand dus...ie zoln hem toch...)