rietteketet.nl

30 nov
Tandjesdrama... Zo kan ik de dagen nu toch wel omschrijven.. t arme jochie.. slapen is al helemaal een drama. Hij was al verwend door in slaap te vallen bij je om je buik ofzo, en dan kon je hem na een paar minuutjes zo weer in zun bedje leggen... Maar nu! Terugleggen is bijna geen optie, want meneer hef de doppies zo weer los en dan ist paniek! Men, hij slaapt zo licht. (en nu bij ons in berre.. wat weer erg lief is (en vermoeiend) want om de haverklap voelen we een handje of op onze oren of wang of een vinger in onze neusgaten. Hij moet gewoon je vast kunnen houden, maar ja, dat kan ja zo nie verdan. Omdatte nou zo zielig is (kwijlen... verschrikkelijk) en als een zielig hondje uitkijkt geven we hem nog een paar daagjes, maar in de kerstvakantie gaat het veranderen. Dan mutte toch leren zelf in slaap te komen en vooral niet bang te zijn in zijn eigen bedje. Want dat is al een probleem. Dus dat worden een paar leuke dagen! haha. Althans daar hek het opgegooid, dat het tandjes ofzo zijn. Hij hef er nog maar 4 nl. Verder isse GTP. 14,5 maand, 82 cm, 11 kgs. (ik heb geen ikke boek en dit kopieer ik dus zo hoppa in ons jaarboek.. hihi) Mbt lopen: bijna.. maar nog niet helemaal... Verder benk op zoek naar het coolste mini skipakje want in januari gaan we met een hele bubs naar Winterberg! 10 volw, 7 kids.. dat wordt wat.
19 nov
Gottegot.. verkeerd knopje gedrukt, hele site vut! alles WEG! slilk.. goddank hak nog niet op woordje publiceren gedrukt, dus kan ik het meeste nog terug kopieren. t hef ook voordelen, wou toch al wat anders mbt foto's etc haha.
9 nov
Maandag alweer! Tweekend weer veurbie... Maar twas leuk! Zaterdag naar de voetbal geweest met Yael op de fiets... En dan kijken ze naar Yael (is me zaterdag 4 keer gebeurd!!! oa bij c1000) en zeggen ze: "Gossie, wat een knap jochie!" en dan kijken ze mij aan... "nee, hij lik nie erg op oe... Op zien va he!" Nah, kujt weer mee doen... Ben alleen maar draagmoeder haha.  Eens eem teruglezen, hek al vermeld dat de eerste aarzelende stapjes zijn gezet? Paar maar... en nu stagneert het ook al weer maar toch! Gisteraamp ging hij staan zonder zich ergens aan vast te houden. Hij hef trouwens wat nieuws ontdekt in bad. Tegenwoordig gaak er vaak bij in zitten, zo gezellig, scheelt water en hoppa, ben dreks schoon en dan gaak er weer iets eerder uit, kan hij nog eem doorspelen en ik mezelf afdrogen. Nah, gisteraamp hak er een klein beetje water nog inzitten (want disse walrus ging druut) en nou heffe ontdekt, dat wanneer hij zich zachtjes tegen een kant van het bad laat vallen en zich dan helemaal plat legt int water (oortjes net onder water) datte dan ook kan spartelen! (meestal hield ik hem dan vast asse zich liet zakken) Hij kon (door het weinige water) ook zelf weer overeind komen en dan is 1 keer niet genoeg.. 25 keer en een rood kontje later van het glijden was het water wel koud. (natuurlijk wel eem Oma geroepen."muj kiek'n watte noe kan!" haha, staan we weer met zun drieen te kijken naar zun kunstjes). En och zaterdag weer eens ouderwets; onder een dekentje naar de regendruppeltjes gekeken en geslapen... van 4 tot 6 as een blok. Int donker, want kon nie bij de lampjes haha.. Dus meneer werd pas tegen half 10 saams ietsie lui.. Hij was mie goed te passe en lief. Ach.. twas ook weekend hihi...
7 nov
OOEH! Wie wil er een paar kids beschikbaar stellen zodat we met die kids zonder rare gezichten naar de Meezing Movie van Sinterklaas kunnen? Die lijkt ons zooo leuk he? Kan nie wagg'n tot het Sinterklaas journaal begint.. Jaja.. we zijn fan haha... (lachen ons slap om de onbenulligheid etc)