rietteketet.nl

 

1 okt: Net thuis van een heerlijke dag, k was de persmuskiet op de brulfte van Judith & Gert.. enkele eerste kiekjes zijn te vinden bij foto's! Wat een leuk, relaxed stel, wat een leuke familie, wat een heerlijke dag om mee te mogen maken! Nu 1223 foto's bekijken.. Maar pas na het weekend want morgen weer zo'n leuke dag! loods 5! met de maagies en zondag beauty dag! Maandag jarig! en dan dinsdag... met kiekjes aant werk (als Aimee meewerkt tenminste want die had vandaag de hele dag geschreeuwd.. die derde hoefde er zo nog niet te komen van Richard haha)

5 okt: Nah, vandaag was een dag om gauw te vergeten... (en toch haaltie de boeken, want ik blog erover) Man, wat was ik moe en vervelend lam... en de kids helaas ook... ppfffff, Ik was geen leuke moe vandaag.. maar de kids waren vandaag ook niet zo gezellig. Maar ach, die dagen zitten ertussen (Yael te lui voor woorden, overal om zeiken of soms brullen, Aimee had giga last van krampjes en vannacht had Yael een soort paniek aanval, met heel raar hoesten, leek gewoon benauwd! Drama! Halve nacht beneden gezeten en ik was al zo moe. Richard ook trouwens haha) Morgen werken! Gut eindelijk een paar uur voor mezelf haha (voor de baas dus eigenlijk...)

11 okt: Inmiddels weer helemaal de keerl hoor! Ik zat me gisteraamp ineens te bedenken dak een paar weken terug eens geblogt had over mun fysieke gesteldheid... inmiddels hek een beauty dagje achter de rug, wenkbrauwen zijn geplukt (en ik kan alweer), teennagels gelakt in een hippe kleur (ieeeh! zei Richard... houdt er niet zo van. maar ja, tis of dit of kalknagels haha), geschoren, geknipt. Nu nog dat afvaltraject. Maar weej wat took is? Naast het feit dak amper aan sporten toekom want der is aalt wel wat en al er een keer niks is, is dat ook prettig) Aj zeg maar in zo'n dag met kids zit en t gaat eens een keer niet zo gezellig dan ben ik er zo een die denkt: nah, pruttel weer vandaage.. (want dulle, t maagie kan huuln heur, en ik vind laten huilen geen optie, althans, wel eempies, maar t helpt niks, een overstuur maagie hek ervan) dan benk gauw geneigd om naar de kast te gaan om te snoepen (of uit de nutella pot, tis maar hoe erg ik eraan toe ben..) DUS!!! Int vervolg ist beter dat Richard de boodschappen doet, en geen vreterij meer ophaalt, want ajt neit in huis hebt, kujt ook niet opeten. Verder wordt het steeds gezelliger met Aimee. Gister nog een drama uur met giga krampen en gelooft of nie: t leek wel brandend maagzuur.. Maar na die toestand wast maagie doodop, ik nam een pauze van het koekeloeren naar foto's achter laptop en toen zijn we beidjes (zij relaxed op buste) eem gestrekt gegaan. (lag met mun mond open volgens richard, heel charmant, ik was kapot) Maar, we zitten nu op een half uur/uur gezellig keuvelen daags met de kleine, eindelijk leuke minuten, dat ze niet huilt of slaapt maar leuk lief lacht! Yael was precies zo, nog een paar weken afzien en dan zijn de krampjes etc wel voorbij en begint het grote genieten. Dan zal het toch hopelijk wel makkelijker worden. (nou nie denken dat het een lastig kind is, is ze nie, maar die krampjes etc is wel heel vervelend) Yael begint ook te puberen maar ast zo blijft kank hem nog wel de baas haha, Das mie (meestal) een scheet, wat heerlijk knuffelen kanne toch, neusje neusje, boekjes lezen op schoot, knuffelen, mond kusje (met tong haha) etc. HELEMAAL buiten gek en begint ook steeds beter te praten, hij wordt zo groot! 1 gespierde spieker! Gister zijn we met fam Zandman naar het bos geweest, want ohoh wat ist superweer. Echt genieten hoor! zie de kiekjes (zie foto menu links).

25 okt: Viemtwintig oktober alwier! Woar blif de tiet! T leem giet hier zo zien gangetje, Yael is gtp, Aimee wordt een ENORME baby haha, men, gaat dat hard, helemaal mollig en t wordt nu echt gezellig hoor. Lachen, amper huilen (althans nie voor de flauwekul) en ze gaat nu dingegies pakken en zich vermaken in de box. Knuffel me dood met die twee. (en goddank zijn ze ook van het knuffelen) Slapen gaat merakels met die kleine, snaggens as een oss'n, smorgens moek haar wakker maken tegen 8 uur. Yael daarentegen ligt tegen 7 uur allang bie va en moe in berre.. die komt elke nacht een keer (kan 1 uur zijn maar ook 6 uur) met zun kussentje onder de arm naar onze kamer. En zeg maar eens nee, te lief nl, hop, drin en lepel/lepeltje met pa of ma. En waar we met Yael avonden achtereen met de kinderwagen beneden aan het wiegen waren om yael destijds in slaap te krijgen hef Aimee het begrepen: gewoon gaan liggen en oogjes dichtdoen. Gosh, dat het zo ook kan zeg... Moe giet nu smorgens in pyama tegen 8 uur (of eerder, ak moet werken bv) naar beneden om twee flesjes  en twee bammegies voor moe en kopje thee te halen en zo beginnen we relaxed de dag, bettie boven lummelen en dan maar eens naar beneden.(yael hef nog steeds een papfles en krijgt daarna een bammegie) Deze week weinig opt program dus eindelijk tijd om te tennissen weer! Zuj zien dat het regent... Maar dan gaak kuieren. Schop onder de kont benk nodig. Kan trouwens disse blog niet te lang maken want kep mun fotoboek zo goed als vol.. en we hebben nog een paar weken... eem uutleggen: disse verhaaltjes komen ook in het jaarboek Bosch 2010 en men, proppen! Dak alle foto's erin krijg. We (lees: IK) ben nogal vant fotos maken en alles vastleggen en werkluk.. kep nog 3 pagina's en daar moet Sinterklaas en kerst enzo allemaal op.. Hopen dat we geen sneeuw ofzo krijgen voor 31 december haha. (want ja, dat mut dan ook weer op de foto...). 

29 okt:  Oons Aimeetje kan hardop lachen! Is dat grappig! Huuln dutte trouwens ook hardop maar geen klagen meer daarover, tis een heel ander kind. Mollig (asse maar niet de billn van Zandman krig... slik) en sterk alweer! Probeert al te draaien, hmm dat moek eem toelichten, want echt draaien dutte natuurlijk nog niet. Eigenlijk mag het niet maar hier ligt het dametje overdag op de zij.... A.: vindt ze dat veeeeel prettiger, (echt: hup zo doppies dicht) en B.: niks geen voorkeursligging meer, mooi rond hoofdje (ohoh, yael zun hoofd klopt niks van, oren scheef der an, allemaal hoeken op zun hoofd, mag hopen dattie tot in lengte van dagen een bulte haar hef) Enniewee, omdat ze daags op haar zij ligt probeert ze tijdens krampjes al mooi naar de buik te draaien en das eigenlijk minder fraai want das wat gevaarlijk lijkt me.. gelukkig rolt ze altijd weer terug naar de rug maar we zien wel. Overdag isse toch aalt beneden, ook zoiets wat niet mag volgens de oma's... maar door die krampjes wordt ze om de 5 minuten wakker en laten schreeuwen hebben we geprobeerd, helpt nie... je moet er gewoon steeds een speentje indrukken of even mee lopen. (en dan boeren als een grote keerl) Maar je denkt toch nie dak de hele dag boom kan ween om die kleine in slaap te krijgen... dus hop in de kinderwagen en eem wiegen of eem opnieuw op de zij en dan kant ween dat ze er een uur (of meer) van maakt. (Yael was nog veel erger, maar deden we het ook zo en die slaapt nu keurig zijn uurtjes) Opvoedkundig zalt wel niet kloppen, (net zoals Yael meestal eten geven voor de tv... asse maar helemaal in een tekenfilm programma zit ist een kwestie van inschuiven maar aans (soms)....DRAMA; Huh? Ette nog nie zelf dan? Nope.. dan houden we geen kind meer over, diss'n moet nog gevoerd worden aans hebben we helemaal een 3e wereld kindje, hij pakt ook zelden hapjes of chips van tafel etc) maar mun gevoel zegt dat we het zo goed doen (gelukkig zitten we helemaal op hetzelfde opvoedkundige lijntje, das wel zo prettig) en Yael is tot nu toe kats niet lastig, maar vriendelijk, vrolijk en rustig... Asse wat ouder is en wat meer snapt zullen we het dan wel rechtbreien. (al zeggen we het elke keer weer tegen elkaar... zullen we aan tafel eten met de hele bubs vandaag? hmmm naah, ik doe yael wel eem voor de tv) Ach, wat loop ik onszelf goed te praten... Tis Pure Lamlendigheid....