rietteketet.nl

22 okt: Feestmaand! Ik hang aan elkaar van de leuke dingen! Begon al met mun verjaardag, heel gezellig feestje. Nou vorige week zaterdag met plaatsvervangende schaamte in een badjas rondgestruind op een wellness boerderieje... Mega fijn, gezellig met de meisjes en leuk! Als nieuw kwam ik daar weer naar buiten .. nou ja, niet alles is te fiksen maar een paar bijgewerkte wenkbrauwen gelukkig wel. Daarna wezen terrassen in Hengelo waar ik nog geen week later alweer zat om bij te kletsen met vriendin M, daarna de reunie van Flowserve. (heeeel bijzonder om te zien dat nu al 1,5 jaar na het uiteenvallen van de teams er nog steeds behoefte is aan deze reunie en het dan ook nog mega leuk is ook... Er misten er wel een paar, dat was (ontzettend) jammer. Maar goed, leuk om iedereen weer te zien). Vervolgens een behoorlijk lazy weekend. Op de valreep gistermiddag om 3 uur beslist (na lang zeuren van Yael) dat we met zun twee naar de film Ninjago gingen, waarbij ik voor de pauze in elk geval 25 minuten gemist heb, (in slaap gevallen, was topfilm hihi) maar twas super om zo saam met Yael te zijn. En nu as dinsdag weer naar FC Twente voor een niet echt spectaculaire opt oog, bekerwedstrijd maar kant schelen, ik vind de potjes van FCT leuk! En dan as zaterdag naar Soldaat van Oranje met de andere meisjes... (slapen boven een kroeg in stapelbedden en uitwapperen in Katwijk) Onze whatsapp naam heet: olle deuz'n op stap, nou we zullen zien... Zal mun best doen om er een feestje van te maken... hoe older hoe gekker ist toch? Zit nu aan de verkeerde kant dus midlife crisis komt in zicht... ALLES DRUUT HAALN! wat erin zit...  helaas is er ook een keerzijde van al deze feestjes en genoeglijkheden... de weegschaal... staak al niet eens meer op maar t blubbert weer volop... Pakken we dat in de maand november weer aan! HA!

10 okt: Soms heb je dagen dat alles tegen zit en ik zelfs al tranen in mun ogen krijg (sullige sipperd benk dan) als een van de kids boos (hevig ontsteld is het meer) wordt omdak het verkeerde op de stoete heb gesmeerd... " oohkay, sorry... zucht..." Waar is toch dat 'terug kunnen vechten knopje'? Of het 'me niet af laten zeiken knopje'? Die heb ik niet... (soms ook wel maar je bent mij al gauw de baas, is karakter ding, kank niet meer veranderen) Ik laat alles over me heen komen want ook al denk ik dak gelijk heb, maar die ander is zoooo fel en hard, dan wok onzeker en dan op een gegeven moment ga je denken: ja hoor. Gooi die bak stront ook maar over me leeg. En dan blijft er heel klein Riëtje over. Alleen had deze keer een collega het gezien (wat het met me deed)... en melding ervan gemaakt zodat ik shit shit shit... toch mun verhaal ff moest doen. (als een nog sulligerer sipperd...) Beterschap werd beloofd...... We zullen zien. Ik krabbel altijd wel weer op. Zo eigenwijs benk dan ook wel weer... tssssss.

8 okt: Rise and shine, na 3.5 uur slaap! Weer wakker, want kids wakker... na nog een half uurtje semi slaap toch maar
druut met de kids en ... Ooooh ja, das waar ook, we hadden een feestje gisteren... Wat een zooi... (we hadden nl de halve kamer verbouwd, die grote koelkast erin gesjouwd, statafels, etc) Enniewee: om 10.22 hak de boel weer glad, ik het zweet op de rug (en had Richard geluk, die kwam toen net benee) en konden de wandelschoenen aan voor een 15 km wandeltocht over de Lemelerberg met de familie Wemekamp. Heel fijne wandeling met heel fijn, je eigen familie. (En starten met een borrel) En ondanks dat je sommigen zelden spreekt, was de sfeer perfect en hek een hele gezellige (en vermoeiende) dag gehad!

7 okt: Wat is oud? 40 niet... Maar toch... Enniewee: hele zaterdag natuurlijk druk met de
voorbereidingen van een feestje. Feestje met vriendjes en buurtjes, en twas gezellig! Stond na 2 baco's op de tafel tijdens "Annemarie van de Sjonnies (hak aangevraagd hihi, beetje muziek erbij doet wonderen)... goed dak er dan geen 6 of 7 drink toch? Ook slecht verhaal: bier op, wijn op, radler op... dus sommigen gasten al de buurt in voor nieuwe voorraad, zus Juut haar bierrvoorraad opgemaakt... maar!! Wat een gezellig feestje! 3 Uur de laatsten uitgezwaaid.. en toen wast mooi geweest...  "Rich, wat doe je".... "Ik blaas dat kaarsje uit..."Liggend op de grond?? (dat kaarsding stond op de grond)  Zal ik dat ff doen?" terwijl ie fffffft fffffft fttttt ffffffffffftttttt deed... "Neeeee dat kank zelluf..."  Na 5 pogingen wast keersie uut maar lag Rich nog op de knietjes... Zucht... Die kon zich het laatste stukje van de film de volgende dag niet meer herinneren... Ik wel! Vond het een topavond!

4 okt: Het doet idd niet zeer. Heb een leuke dag gehad! Zaterdag het grotere feest!

3 okt: Oudjaarsdag... Morgen word ik 40. En gaan we dat vieren?  Tjsa... wat te doen... en toen dacht ik
; straks haal ik de 50 niet (waarom week niet maar das ander verhaal) dus we gaan het toch maar vieren met die paar mensen die wel kunnen haha... Ineens val ik in de categorie 40-49. Pfff.